Vuxna/barn- konstkurser

Vuxna och barn skapar tillsammans- Konst

Med nyfikenhet och lust närmar vi oss olika konstnärliga tekniker så som teckning och måleri. Vi använder oss också av återvunnet material och skapar kollage, samt gör roliga skulpturer i papier-mâché. Kollot pågår under tre sammanhållande dagar i augusti 2023. Priset är 3000 kr och avser en vuxen och ett barn

Konstkurs vuxna/ barn start 23/9- 2023 kl 13:00- 14:15

Konstkurs vuxna/ barn start 23/9 – 2023- FULL KURS

Vuxna och barn skapar tillsammans- Skulptur VT 2024

En skulptural kurs varannan söndag på Basis. Vi testar på att skulptera av lera med traditionella tekniker, gör skräp och skrot-smycken/ hattar och fantasidjur i gips! Allt material ingår, minimum ålder på barnet är sju år. Priset är 3200 kr och avser en vuxen och ett barn.

Skulpturkurs vuxna/barn start söndag 4/2, 2024 kl. 10- 12.15

Skulpturkurs vuxna/barn start söndag 4/2, 2024 kl. 13-15.15

Om lärare Malvina Serrander

Malvina har tidigare studerat måleri på konstskolan Idun Lovén och studerar nu tredje året på Konstfacks bildlärarlinje med inriktning design. Hon har en bred kunskap inom många olika tekniker med alltifrån lera till akryl och har tidigare målat en del graffiti/muraler. 

”Mitt konstnärskap har alltid handlat om en inre balans och ett nyfiket pirr som bara vill fortsätta framåt. Jag ser fram emot att leda denna kurs med er, där vi tillsammans utforskar en rad olika tekniker och uttryckssätt inom skapandets magiska värld!”

Om läraren Gabriela Suazo Callao

Gabriela är Levande Verkstadspedagog och seriepedagog. Hon har arbetat inom skola och som gästlärare på olika folkhögskolor i Stockholm. Just nu studerar hon till ämneslärare (bild och media) på Konstfack. Hennes grundfilosofi är att alla människor är kreativa och att denna kreativitet uttrycker sig på olika sätt.

Graffiti workshop juni  2023 med Thomas OKOK Gunnarsson