Vuxna/barn- konstkurser

Vuxna och barn skapar tillsammans- Konst HT 2024

Vuxna/ barn måleri med Eva Lalander på söndagar start 15/9

Vuxna/ barn konstverkstad med Zara Sedin start 8/9

Vuxna och barn skapar tillsammans- Skulptur HT 2024

En skulptural kurs varannan söndag på Basis. Vi testar på att skulptera av lera med traditionella tekniker, gör skräp och skrot-smycken/ hattar och fantasidjur i gips! Allt material ingår, minimum ålder på barnet är sju år. Priset är 3200 kr och avser en vuxen och ett barn.

Skulpturkurs vuxna/barn start lördag 7/9. 2024 kl. 10- 12.15 med Angelica Höglund

Skulpturkurs vuxna/barn start lördag 7/9, 2024 kl. 13-15.15 med Angelica Höglund

Om lärare Angelica Höglund

Angelica är utbildad till ämneslärare inom bild och design på Konstfack och arbetar främst med keramik och måleri. 

 

Hennes skapande handlar om att våga experimentera, ompröva material, metoder och att hitta nya vägar i den kreativa skapandeprocessen. 

Angelica tycker att det är viktigt att elever och kursdeltagare ska få testa på olika typer av material och metoder. 

Om lärare Malvina Serrander

Malvina har tidigare studerat måleri på konstskolan Idun Lovén och studerar nu tredje året på Konstfacks bildlärarlinje med inriktning design. Hon har en bred kunskap inom många olika tekniker med alltifrån lera till akryl och har tidigare målat en del graffiti/muraler. 

”Mitt konstnärskap har alltid handlat om en inre balans och ett nyfiket pirr som bara vill fortsätta framåt. Jag ser fram emot att leda denna kurs med er, där vi tillsammans utforskar en rad olika tekniker och uttryckssätt inom skapandets magiska värld!”

Om läraren Gabriela Suazo Callao

Gabriela har arbetat som gästlärare på olika folkhögskolor i Stockholm. Just nu studerar hon till ämneslärare (bild och media) på Konstfack. Hennes grundfilosofi är att alla människor är kreativa och att denna kreativitet uttrycker sig på olika sätt.