Lovkurser för barn

Konstkollo "fantasivärld" sportlov 2024- Full kurs

Vi ber dig vänligen att innan du anmäler dig till en kurs hos oss- ta del av kursens upplägg samt notera datum då kursen går. Anmäl dig inte till en kurs som du är osäker på om du vill gå.

Ett kreativt konstkollo för barn 8- 13 år under tre sammanhållande dagar sportlov 2024. 

 

Konstkollo Fantasivärld sportlov med Thomas OKOK Gunnarsson 26,27,28 feb. 2024

Konstkollo under Påsklovet 2024

Konstskola för barn 8- 13 år påsklov 2024. Praktisk teckning, färg och formlära under tre sammanhållande dagar.

Vi arbetar med teckning i blyerts, kol och tusch, måleri i akryl, collage/blandteknik och skulptur. Barnen kommer även att måla på duk.
Vi har olika projekt olika dagar och mycket av kursen sker i workshopform, där deltagarna medverkar i utformningen. Vi utgår också från barnens förkunskaper, ålder och intressen.

Konstkollo påsklov 2024 med Eva Lalander och Freja Hallin 3,4,5 april 

Konstkollo för barn 8- 15 år sommarlov 2024

Konstskola för barn 8- 15 år. Praktisk teckning, färg och formlära under tre sammanhållande dagar.

Vi ber dig vänligen att innan du anmäler dig till en kurs hos oss- ta del av kursens upplägg samt notera datum då kursen går. Anmäl dig inte till en kurs som du är osäker på om du vill gå.

Konstkollo sommarlov 17,18,19 juni 2024 Gabrielaoch Malvina 

Konstkollo sommarlov 24,25,26,27,28 juni 2024

Välkommen till ett nytt lite längre konstkollo på Basis konstskola. Kollot hålls under fem sammanhållande dagar. 

På detta kollo finns det mycket tid för att hinna utforska massor av tekniker och material. Vi lär oss arbeta bland annat med klassiska tekniker som keramik och måleri, men vi kommer även ta oss ut för att hitta nya spännande material och metoder. Vi fokuserar mycket på återbruk.

 

Inga förkunskaper krävs och allt material ingår.

Konstkollo sommarlov 24- 28 juni mëd Gabriela och Malvina

Om läraren Thomas OKOK Gunnarsson

Thomas OKOK Gunnarsson är dokumentärfilmare, fotograf och konstnär som ställt ut i bland annat New York, Paris, Osaka, Kyoto, Lublin och Stockholm. Han har målat graffiti i 25 år och driver världens mest besökta Instagram-konto och YouTube-kanal för graffitins kärna – tags och throw-ups. Han har tidigare kurerat graffiti-relaterade utställningar samt föreläst och anordnat kurser och event kring graffiti. Thomas har arbetat med konstkollon på Basis sedan år 2020.

Om lärare Malvina Serrander

Malvina har tidigare studerat måleri på konstskolan Idun Lovén och studerar nu på Konstfacks bildlärarlinje med inriktning design. Hon har en bred kunskap inom många olika tekniker med alltifrån lera till akryl och har tidigare målat en del graffiti/muraler.  

”Mitt konstnärskap har alltid handlat om en inre balans och ett nyfiket pirr som bara vill fortsätta framåt. Jag ser fram emot att leda denna kurs med er, där vi tillsammans utforskar en rad olika tekniker och uttryckssätt inom skapandets magiska värld!”

Om lärare Gabriela Suazo Callao

Gabriela är Levande Verkstadspedagog och seriepedagog. Hon har arbetat inom skola och som gästlärare på olika folkhögskolor i Stockholm. Just nu studerar hon till ämneslärare (bild och media) på Konstfack. Hennes grundfilosofi är att alla människor är kreativa och att denna kreativitet uttrycker sig på olika sätt.