Lovkurser för barn

Konstkollo för barn och unga 8- 15 år - Lov 2022

Vi ber dig vänligen att innan du anmäler dig till en kurs hos oss- ta del av kursens upplägg samt notera datum då kursen går. Anmäl dig inte till en kurs som du är osäker på om du vill gå.

Konstkollo påsklov 2023 med Malvina och Gabriela 

Konstkollo Sommarlov Juni 2023 med Eva Lalander – FULL KURS

Konstkollo Sommarlov Juni 2023 med Malvina och Gabriela 

Nyhet- stop motion animation för barn/ unga- Inställd kurs

Lär dig grunderna i stop motion animation tillsammans med läraren Ulrika Netzler- ett kreativt och roligt sätt att utveckla ”den egna berättelsen”. Vi gör en stop motion animation där vardagsobjekt kommer till liv!

Kursen pågår under påsklovet 2023 och passar dig som är mellan 12- 15 år.

Stop motion animationskurs påsklov 2023

Konstkollo i dagarna tre på Etnografiska museet i Stockholm i samarbete med Basis konstskola- mer info inom kort

 Följ med på en spännande konstnärlig resa där kursdeltagarna tillsammans med läraren Thomas kommer att skapa med utgångspunkt i Etnografiskas magiska samlingar.

Konstkollo på Etnografiska 

Om läraren Thomas OKOK Gunnarsson

Thomas OKOK Gunnarsson är dokumentärfilmare, fotograf och konstnär som ställt ut i bland annat New York, Paris, Osaka, Kyoto, Lublin och Stockholm. Han har målat graffiti i 25 år och driver världens mest besökta Instagram-konto och YouTube-kanal för graffitins kärna – tags och throw-ups. Han har tidigare kurerat graffiti-relaterade utställningar samt föreläst och anordnat kurser och event kring graffiti. Thomas har arbetat med konstkollon på Basis sedan år 2020.

Om lärare Malvina Serrander

Malvina har tidigare studerat måleri på konstskolan Idun Lovén och studerar nu tredje året på Konstfacks bildlärarlinje med inriktning design. Hon har en bred kunskap inom många olika tekniker med alltifrån lera till akryl och har tidigare målat en del graffiti/muraler. 

”Mitt konstnärskap har alltid handlat om en inre balans och ett nyfiket pirr som bara vill fortsätta framåt. Jag ser fram emot att leda denna kurs med er, där vi tillsammans utforskar en rad olika tekniker och uttryckssätt inom skapandets magiska värld!”

Om lärare Gabriela Suazo Callao

Gabriela är Levande Verkstadspedagog och seriepedagog. Hon har arbetat inom skola och som gästlärare på olika folkhögskolor i Stockholm. Just nu studerar hon till ämneslärare (bild och media) på Konstfack. Hennes grundfilosofi är att alla människor är kreativa och att denna kreativitet uttrycker sig på olika sätt.

Om lärare Ulrika Netzler

Ulrika Netzler är illustratör utbildad vid Konstfack. Hennes praktik kretsar kring karaktärsdrivet bildberättande.

https://ulrikanetzler.se